aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤούχελ για Λουκάκου: «Ζήτησε συγγνώμη, είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι»

Τούχελ για Λουκάκου: «Ζήτησε συγγνώμη, είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι»

Ρομέλου Λουκάκου και Τόμας Τούχελ έπειτα από δύο ημέρες… διαμάχης, άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και πλέον είναι έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά.

Ο Βέλγος στράικερ από την πλευρά του ξεκαθάρισε τόσο στον προπονητή του, όσο και στην διοίκηση ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ». Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, καθώς τότε σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε θα κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του.

Ο Τούχελ βέβαια αναμένεται να τον έχει ξανά στη διάθεσή του, ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τα ημιτελικά του Carabao Cup και δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής μιας και προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα (03/01).

«Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στην ομάδα. Το θέμα δεν ήταν μεγάλο όσο νομίζετε. Για μένα ήταν σημαντικό να καταλάβω ότι η συνέντευξη που έδωσε δεν ήταν σκόπιμη από τον Ρομέλου. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αποδεχθούμε τη συγγνώμη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ