aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤούχελ: «Αν όλη η χώρα θέλει τη Λίβερπουλ, ας πάρουμε εμείς το Κύπελλο κι ας...

Τούχελ: «Αν όλη η χώρα θέλει τη Λίβερπουλ, ας πάρουμε εμείς το Κύπελλο κι ας βγούμε οι κακοί»!

Ο Τόμας Τούχελ έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρδιόλα αναφορικά με την στήριξη που λαμβάνει η Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν η Τσέλσι στεφθεί Κυπελλούχος, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να γίνουν οι παίκτες του… κακά παιδιά.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε κάνει «επίθεση» προς τα media πριν από μερικές μέρες, τονίζοντας πως όλοι οι δημοσιογράφοι, όλος ο κόσμος των αντίπαλων ομάδων και η Αγγλία γενικότερα πέρα από τους υποστηρικτές της Σίτι, θέλουν να δουν τους «κόκκινους» να παίρνουν το πρωτάθλημα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν το ασπάστηκε αυτό, γέλασε και προσπαθούσε να δικαιολογήσει την τοποθέτηση του Καταλανού σε… λόγια της στιγμής με ένταση μετά από κάποιο παιχνίδι.

Ο Τόμας Τούχελ, πάντως, ενόψει του τελικού της Τσέλσι με την Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ», ανέφερε: «Αν όλη η χώρα αγαπάει τη Λίβερπουλ, τότε ας πάρουμε το Κύπελλο εμείς κι ας μας θεωρούν όλοι τους κακούς της υπόθεσης. Δεν θα με πειράξει καθόλου. Το αγοράζω από τώρα. Ας έχει η Λίβερπουλ την αγάπη κι ας έχουμε εμείς το τρόπαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ