aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤότεναμ: To ποσό που θα χρειαστεί για να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κέιν

Τότεναμ: To ποσό που θα χρειαστεί για να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κέιν

Με τις φήμες σχετικά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χάρι Κέιν να διαδέχονται η μία την άλλη, ήρθε η αγγλική «Times» για να αποκαλύψει σε δημοσίευμά της το ποσό που ζητάει η Τότεναμ, έτσι ώστε να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του κορυφαίου σκόρερ της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όποια ομάδα επιθυμεί να κινηθεί για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, θα πρέπει να καταθέσει πρόταση μεγαλύτερη των 100 εκατ. ευρώ, ενώ τα λεφτά αυτά θα πρέπει να τους καταβληθούν άμεσα και όχι σε δόσεις!

Το υπάρχον συμβόλαιο του Κέιν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και πρωταρχικός στόχος της Τότεναμ είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, ελπίζοντας ότι θα τον πείσει να ανανεώσει πριν τον χάσει ως ελεύθερο.

Μέχρι στιγμή, το πιο… ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του το έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο άλλα δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει τόσο με την Μπάγερν Μονάχου, όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ