aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤότεναμ: Ο Σον ρωτούσε να μάθει αν ο Σαλάχ σκόραρε για την μεταξύ τους μάχη...

Τότεναμ: Ο Σον ρωτούσε να μάθει αν ο Σαλάχ σκόραρε για την μεταξύ τους μάχη στο «Χρυσό Παπούτσι» (vid)

Η Τότεναμ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Νόριτς καθώς νίκησε με 5-0 και τσέκαρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Ενας από τους πρωταγωνιστές των «σπιρουνιών» ήταν ο Χιουν-Μινγκ Σον, ο οποίος πέτυχε τα δύο εκ των πέντε τερμάτων της ομάδας του.

Με αυτόν τον τρόπο ο 29χρονος Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφτασε τα 23 γκολ σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν στην Premier League. Ο Σον έψαχνε γκολ κόντρα στα «καναρίνια» προκειμένου να ξεπεράσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ και να αναδειχθεί αυτός πρώτος σκόρερ στο Νησί.

Οταν μάλιστα σκόραρε το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση με τη Νόρτς, ρωτούσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του να μάθει αν βρήκε δίχτυα και ο Σαλάχ απέναντι στη Γουλβς, ώστε να τον ξεπεράσει στα γκολ. Τελικά, οι δύο ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν το βραβείο του «Χρυσού Παπουτσιού» για τα περισσότερα γκολ στην φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ