aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤότεναμ: Μετράει τα περισσότερα γκολ στην Premier μέσα στο 2022!

Τότεναμ: Μετράει τα περισσότερα γκολ στην Premier μέσα στο 2022!

Στην ερώτηση για το ποια αγγλική ομάδα έχει σημειώσει φέτος τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, η απάντηση που θα ξεπρόβαλλε πρώτη στο μυαλό θα ήταν μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ.

Αμφότερες άλλωστε κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Premier League, ποδοπατούν οποιονδήποτε αντίπαλο έχει την… ατυχία να βρεθεί στο διάβα τους και συνεχώς μαζεύουν όλα τα τρόπαια εντός των αγγλικών συνόρων. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι «τίτλοι» που τους έχουν ξεφύγει.

Όπως για παράδειγμα εκείνος της μεγαλύτερης επιθετικής «μηχανής» για το 2022. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στην πραγματικότητα η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ από την αρχή της χρονιάς στην Premier League είναι η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς άλλωστε το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι σαν να αναγέννησε τους Λονδρέζους, οι οποίοι έκτοτε πήγαν… τρένο στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα στο φινάλε της σεζόν να καταφέρουν να κλειδώσουν την τέταρτη θέση και την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μια αντεπίθεση που οφείλουν εν πολλοίς στο επιθετικό τρίπτυχο Σον, Κέιν και Κουλουσέφσκι, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στα 51 γκολ που έχει σημειώσει μέσα στο 2022 η Τότεναμ στο πρωτάθλημα, επίδοση που ξεπερνάει κάθε άλλη!

Λίγο ξοπίσω της με ένα γκολ λιγότερο βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ 46 γκολ έχει σημειώσει η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Αυτό το άτυπο Top-5 συμπληρώνουν η Τσέλσι με 34 γκολ, τη στιγμή που η Λέστερ κάνει την έκπληξη και καταλαμβάνει μια θέση στην πρώτη πεντάδα με απολογισμό 33 τερμάτων.

Fzpcciswyaeooqy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ