aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότεναμ: Φήμες για επαφές με Σάρι!

Τότεναμ: Φήμες για επαφές με Σάρι!

Μπορεί οι εξελίξεις αναφορικά με τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Super League να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο την ίδια ώρα η Τότεναμ ψάχνει για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον απολυθέντα Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος απομακρύνθηκε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον και την ώρα που τη θέση του έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Ράιαν Μέισον, οι άνθρωποι των «σπερς» φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Μαουρίτσιο Σάρι!

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι συζητούν με τους εκπροσώπους του 62χρονου τεχνικού, ο οποίος είναι ανενεργός μετά την απομάκρυνσή του από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σάρι βρίσκεται στο στόχαστρο και ιταλικών ομάδων, ενώ παρουσιάζεται ως αποφασισμένος να επιστρέψει στους πάγκους τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται πως στη μοναδική του… περιπέτεια εκτός της πατρίδας του, ο Ιταλός είχε δουλέψει στην Τσέλσι την σεζόν 2018/19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ