aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤόσα ζητάει ο Εζίλ από την Μπαρτσελόνα!

Τόσα ζητάει ο Εζίλ από την Μπαρτσελόνα!

Στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ βρίσκεται ο Μεσούτ Εζίλ, έτοιμος να… ανοίξει εκείνη της Μπαρτσελόνα!

Ο Γερμανός χαφ -του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι- αναμένεται να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» και η Μπάρτσα φέρεται πως είναι το Νο. 1 φαβορί για την απόκτησή του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να θεωρεί πως ταιριάζει τέλεια στο στιλ παιχνιδιού των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ από Ισπανία και Αγγλία, ο Εζίλ έχει ενημερώσει, ήδη, τους Καταλανούς για τα «θέλω» του, προκειμένου να πει το «ναι» και να επιστρέψει στην Ιβηρική -για χάρη της μισητής αντιπάλου της Ρεάλ. Αναφέρεται, λοιπόν, πως ο 29χρονος αξιώνει 370.000 ευρώ τη βδομάδα από την Μπαρτσελόνα! Σχεδόν, δηλαδή, 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα, ωστόσο, η Μπάρτσα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Καταρχήν, να δει τι θα κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, που θα «τραβήξει» πολύ ρευστό από τα ταμεία της και, κυρίως, να… ξεφορτωθεί τον Αρντά Τουράν, ο οποίος είναι αυτήν τη στιγμή ο 6ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ της!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ