aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το… special tattoo για τον Μουρίνιο

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για τη 12η αγωνιστική της Premier League, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για τους «Κόκκινους Διαβόλους», καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνουν πίσω σε ό,τι αφορά στην είσοδο στην τετράδα του Champions League. Με αφορμή τον επικείμενο αγώνα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ μίας φανατικής οπαδού του Πορτογάλου τεχνικού.

Η Βιβ Μπόντικοτ λατρεύει τον «Special One». Κοιμάται με τη φωτογραφία του στο προσκεφάλι της και αποφάσισε να «χτυπήσει» αυτό το ξεχωριστό tattoo προκειμένου να στηρίξει τον Πορτογάλο, ύστερα απ’ την απόφαση της FA να τον τιμωρήσει για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Μπέρνλι.

«Όταν ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, δυσαρεστήθηκα απίστευτα. Έτσι, αποφάσισα να κάνω ακόμα ένα τατουάζ, το οποίο θα γράφει “Ms Jose Mourinho” (σ.σ. δεσποινίς Ζοσέ Μουρίνιο) και θα βρίσκεται ακριβώς πάνω απ’ το στήθος μου. Όλοι πιστεύουν πως είναι φανταστικό. Είμαι φανατική οπαδός, όχι μόνο του Ζοσέ, αλλά κι ολόκληρης της οικογένειας. Έχει σύζυγο, οπότε θεώρησα πως δεν θα ήταν πρέπον να γράφει “Mrs” (σ.σ. κυρία) το τατουάζ μου», υποστήριξε η Μπόντικοτ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό ΜΜΕ.

Δείτε τη photo:

mourinho2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ