aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤο πήρε απόφαση και θα «κρεμάσει τα παπούτσια» ο Ντρογκμπά

Το πήρε απόφαση και θα «κρεμάσει τα παπούτσια» ο Ντρογκμπά

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μετά την ολοκλήρωση της επόμενης σεζόν του United Soccer League (USL) τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Ιβοριανός κέρδισε τέσσερις τίτλους στην Premier League μεταξύ 14 τροπαίων συνολικά, σε μια καριέρα στην Τσέλσι που εκτείνεται σε περισσότερες από 380 συμμετοχές. Τώρα ο 39χρονος επιθετικός αγωνίζεται με την Φοίνιξ Ρίσινγκ, στη δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Νομίζω ότι το επόμενο έτος θα είναι η τελευταία μου σεζόν», δήλωσε ο Ντρογκμπά στο RMC Sport. «Κάποια στιγμή, πρέπει να σταματήσεις, πρέπει να έχω χρόνο για τα υπόλοιπα έργα μου, είναι καλό να παίζω, αλλά στα 39 με κρατά λίγο πίσω».

Ο Ντρογκμπά έχει απολαύσει μια λαμπρή καριέρα, παίζοντας περισσότερα από 670 παιχνίδια για οκτώ διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Μαρσέιγ και της Γαλατασαράι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ