aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο του Ζλάταν!

Μυθικό μονοετές συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Σουηδό διεθνή φορ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν.

Το βράδυ της Παρασκευής, το SkySports υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 34χρονου διεθνούς Σουηδού επιθετικού, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Το Σάββατο, η “Mirror”, υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, εβδομαδιαίων αποδοχών 300.000 λιρών, δηλαδή 383.000 ευρώ. Δεδομένου ότι το συμβόλαιο συνεργασίας του Σουηδού με την αγγλική ομάδα θα είναι μονοετές, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει 18.384.000 με το πέρας τη σεζόν.

Το βρετανικό έντυπο, παράλληλα, θεωρεί ότι στη μονοετή συνεργασία του Ζλάταν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν, καθώς και ότι μπορείς αυτός να βρίσκεται στη Στοκχόλμη για την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο θα λάβει άδεια να μεταβεί στην Αγγλία για τις υπογραφές σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ