aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Το ηχητικό μήνυμα του Σάλα από το αεροπλάνο και τα 4 σενάρια! (video)

Το ηχητικό μήνυμα του Σάλα από το αεροπλάνο και τα 4 σενάρια! (video)

Ενώ το θρίλερ με τον εντοπισμό του μοιραίου Piper Malibu συνεχίζεται και οι αρχές δεν μπορούν με βεβαιότητα να πουν αν τα συντρίμμια που βρέθηκαν ανήκουν σε αυτό, έρχονται στη δημοσιότητα ηχητικά μηνύματα του ποδοσφαιριστή. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής επέβαινε στο αεροσκάφος προκειμένου να μεταφερθεί στο Κάρντιφ και να ξεκινήσει την θητεία του στη νέα του ομάδα. Ωστόσο η χαρά του μετριαζόταν από την κούραση αλλά και τις ανησυχίες του για την κατάσταση του αεροσκάφους.

Διαβάστε επίσης: Πρώην σύντροφος Σάλα: «Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα, ερευνήστε τη μαφία»!

Σύμφωνα με τις βρετανικές και τις γαλλικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ περίπου 20 χιλιόμετρα από το νησί Γκέρνζι, χωρίς να εκπέμψει σήμα κινδύνου και χωρίς να αναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα στον Πύργο Ελέγχου. «Πώς τα πάτε παιδιά; Δεν φαντάζεστε πόσο κουρασμένος νιώθω τώρα. Ήμουν στην Νάντη για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες, και δεν κάθισα λεπτό. Τώρα ταξιδεύω με ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, είναι τρελό, και από αύριο ξεκινάω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα», αναφέρει η πρώτη καταγραφή του Αργεντινού.

Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο μήνυμα του Σάλα πριν από την πτώση του αεροσκάφους (pic)

Το δεύτερο μήνυμα που κατέγραψε και προοριζόταν στους φίλους του είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό καθώς αναφέρει καθαρά ότι φοβάται: «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, ίσως πρέπει να ενημερώσετε να στείλουν κάποιον να με βρει. Αρχίζω και φοβάμαι».

Εν τω μεταξύ, στο ενδεχόμενο το αεροσκάφος που μετέφερε τον Σάλα από τη Ναντ στο Κάρντιφ να έπεσε στο νερό και οι επιβαίνοντες να χρησιμοποίησαν τη σωσίβια λέμβο, επικεντρώνει τις έρευνές της η Αστυνομία! Οι Αρχές του Guernsey, δημοσίευσαν τα τέσσερα σενάρια πάνω στα οποία συνεχίζουν από νωρίς το πρωί τις έρευνές τους για το αεροσκάφος που έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Δευτέρας και στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα, πηγαίνοντας στην Ουαλία όπου θα ήταν πλέον η νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Διαβάστε επίσης: Κυβερνήτης αεροσκαφών: «Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση, είναι τρελό»

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, τα τέσσερα επικρατέστερα σενάρια είναι τα ακόλουθα:

1) Να προσγειώθηκαν κάπου αλλού και να μην έχουν επικοινωνήσει

2) Να προσγειώθηκαν στο νερό και να τους μάζεψε διερχόμενο πλοίο

3) Να προσγειώθηκαν στο νερό και να χρησιμοποίησαν την σωσίβια λέμβο

4) Να προσγειώθηκαν στο νερό, όπου συνετρίβη το αεροσκάφος και να έμειναν εκεί…

Το σενάριο που θεωρείται αυτή τη στιγμή πιο πιθανό για την Αστυνομία του Guersney, είναι να χρησιμοποίησαν τη σωσίβια λέμβο έπειτα από πτώση στο νερό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ