aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤο «διαμαντάκι» της Σάλτσμπουργκ θέλει να… κλέψει η Λίβερπουλ

Το «διαμαντάκι» της Σάλτσμπουργκ θέλει να… κλέψει η Λίβερπουλ

Η περσινή σεζόν κόντεψε να εξελιχθεί σε «εφιάλτη» για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έστω και οριακά πρόλαβε το «τρένο» της τετράδας στην Premier League. Βέβαια, δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός στόχος της, δεδομένου ότι προερχόταν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φετινό καλοκαίρι άπαντες περίμεναν να υπάρξει ενίσχυση για τους «κόκκινους». Ειδικά από τη στιγμή που οι βασικοί ανταγωνιστές τους δυνάμωναν συνεχώς τα ρόστερ τους. Ωστόσο, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ απέκτησε μόνο τον Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία. Κάτι που αν μη τι άλλο απογοήτευσε αρκετά τον κόσμο της ομάδας.

Εξάλλου, τα «κενά» στο ρόστερ της Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Όπως για παράδειγμα η μη ύπαρξη ενός «καθαρόαιμου» φορ, η οποία φάνηκε και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των «μπλε». Ωστόσο, η αγγλική ομάδα ψάχνει την ιδανική περίπτωση για να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Θέλει έναν παίκτη ικανό να βοηθήσει άμεσα, αλλά να είναι και επένδυση για το μέλλον. Και σύμφωνα με την «Bild» τον έχει βρει στο πρόσωπο του Καρίμ Αντεγέμι της Σάλτσμπουργκ.

Δεν παίζει μόνη της για τον… οικονομικό Αντεγέμι η Λίβερπουλ

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έκανε την Κυριακή (5/9) ντεμπούτο με την εθνική Γερμανίας και σκόραρε στο 6-0 κόντρα στην Αρμενία. Το γκολ αυτό ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» στο εκπληκτικό ξεκίνημα του στη φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Αντεγέμι ήδη μετράει 7 τέρματα σε 9 παιχνίδια με τη Σάλτσμπουργκ τη φετινή σεζόν, έχοντας τραβήξει πάνω του όλα τα «βλέμματα». Αυτές τις εμφανίσεις έχει δει ο Γιούργκεν Κλοπ κι έχει… ξετρελαθεί με τον νεαρό άσο.

Την ίδια στιγμή ο Αντεγέμι μπορεί να αποτελέσει μια οικονομική λύση για τη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις της αυστριακής ομάδας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, οι «κόκκινοι» δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του, αφού τόσο η Μπάγερν Μονάχου, όσο και η Μπαρτσελόνα παρακολουθούν τον 19χρονο άσο. Μάλιστα, οι Βαυαροί φέρονται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, δεδομένου ότι ο νεαρός επιθετικός βρισκόταν παλαιότερα στις ακαδημίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ