aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤινάζει την μπάνκα στον αέρα η Τσέλσι: Δίνει τα 130 εκατ. ευρώ για τον Λουκάκου!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Τσέλσι: Δίνει τα 130 εκατ. ευρώ για τον Λουκάκου!

Έτοιμη να ρίξει την «βόμβα» με τον Ρομέλου Λουκάκου είναι η Τσέλσι! Όπως μεταδίδεται την τελευταία ώρα από Ιταλούς και Άγγλους δημοσιογράφους, οι Λονδρέζοι πήραν την απόφαση να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να κάνουν ξανά δικό τους τον Βέλγο επιθετικό!

Πρόκειται για το ποσό που επιθυμεί η Ίντερ για να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση του Λουκάκου και εφόσον τελικά αυτή η πρόταση φτάσει στα γραφεία των «νερατζούρι» τότε φαντάζει πολύ δύσκολο να αρνηθούν. Η Τσέλσι ετοιμάζεται δηλαδή να δώσει 130 εκατ. ευρώ στους Μιλανέζους!

Εάν η Ίντερ, λοιπον, δώσει τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η μεταγραφή του Λουκάκου, τότε θα είναι η ακριβότερη πώληση ιταλικής ομάδας αφού θα ξεπεράσει τα 105 εκατ. ευρώ που έδωσε προ ετών η Γιουνάιτεντ στην Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά.

Παράλληλα, η Τσέλσι θα… χρυσώσει τον Λουκάκου, διπλασιάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του. Συγκεκριμένα, του προσφέρει συμβόλαιο 15 εκατ. ευρώ, με τον Βέλγο να έχει λαμβάνειν αυτή τη στιγμή 7,5 εκατ. ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ