aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Τινάζει την μπάνκα και για Καντέ η Παρί!

Τινάζει την μπάνκα και για Καντέ η Παρί!

Συνεχίζει να μη λογαριάζει τα λεφτά η Παρί! Μόλις λίγους μήνες μετά τις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ (300 εκατομμύρια ευρώ και οι δύο μαζί), η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι.

Την είδηση έφερε στο «φως» η βρετανική «Mirror», η οποία αναφέρει πως ο Γάλλος αμυντικός χαφ αποτελεί διακαή «πόθο» του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο 26χρονος παίκτης θα «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο και θα προσφέρει τα απαραίτητα τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής για να καλύψει την επιθετική τριάδα των Νεϊμάρ-Καβάνι-Εμπαπέ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Καντέ είναι μέσα στους υποψηφίους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, με το γεγονός αυτό να είναι μια τρόπον τινά επιβράβευση για την τεράστια συμβολή του στην κατάκτηση της περσινής Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι. Παράλληλα, έγινε ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα σε δύο διαδοχικές σεζόν με δύο διαφορετικές ομάδες (Λέστερ το 2016).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ