aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤινάζει τη «μπάνκα» για Μαχρέζ η Ρόμα

Τινάζει τη «μπάνκα» για Μαχρέζ η Ρόμα

Με μία μεγάλη μεταγραφική επιτυχία θέλει να συνδυάσει την αρχή της θητείας του στη Ρόμα ο Μόντσι. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Ριγιάντ Μαχρέζ από τη Λέστερ, ενός παίκτη ικανού να αλλάει τις ισορροπίες. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η Λέστερ έχει απορρίψει τις πρώτες προτάσεις της Ρόμα, η οποία όμως είναι αποφασισμένη.

«Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια που κάνουμε γι΄αυτόν τον παίκτη. Δε νομίζω να έχει προσφέρει πολλές φορές η Ρόμα 30.000.000 ευρώ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μια τέτοια πρόταση αποτελεί ουσιαστικά και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μας. Συνεπώς, παραμένουμε σε επαφή και περιμένουμε μια απάντηση. Στο μεταξύ εξετάζουμε και άλλες λύσεις» είπε ο Μόντσι, που ποντάρει πολλά και στην επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στην Αιώνια Πόλη. «Το έχει πει δημοσίως, αλλά οφείλει να σεβαστεί την ομάδα στην οποία ανήκει. Ούτως ή άλλως η υπόθεση είναι στα χέρια της Λέστερ».

Ο Αλγερινός μέσος έχει συμπληρώσει ακριβώς 100 συμμετοχές και 35 γκολ στα τρία χρόνια παρουσίας του την Premier League. Ήταν συγκλονιστικός τη σεζόν 2015/16 και οδήγησε τη Λέστερ στον τίτλο, όμως η πτώση στην απόδοσή του την περίοδο που πέρασε, ίσως σήμαινε ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει στις «Αλεπούδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ