aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘετικός στο να αναλάβει τη Φενέρμπαχτσε ο Τζον Τέρι

Θετικός στο να αναλάβει τη Φενέρμπαχτσε ο Τζον Τέρι

Μετά το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα, μέσα σε διάστημα έξι μηνών, η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ηδη αρκετά ονόματα βρίσκονται στη λίστα της τουρκικής ομάδας. Ενα εξ αυτών είναι και του Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος όπως αναφέρουν τα γειτονικά δημοσιεύματα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση των «κίτρινων καναρινιών».

Ωστόσο, το όνομα του Γερμανού τεχνικού δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, καθώς σύμφωνα με την «Fanatik», προτάθηκε κι αυτό του Τζον Τέρι.

Ο άλλοτε αμυντικός της Τσέλσι, βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι απομακρύνθηκε ως βοηθός προπονητή της Άστον Βίλα. Πρόσφατα άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε προσέγγισαν τον Τέρι προκειμένου να του παρουσιάσουν το πρότζεκτ της ομάδας και να τον πείσουν να κάτσει στο τιμόνι της ομάδας.

Οπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, μιας και ο 41χρονος προπονητής έμεινε εντυπωσιασμένος με τα όσα άκουσε για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ