aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ

Θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ

Σπίτι στο Λονδίνο έχει και εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του, το (μικρό) διάστημα που δεν προπονεί. Εφόσον, λοιπόν, ισχύει η πληροφορία ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει σπίτι στο Τσεσάιρ, μια περιοχή έξω από το Μάντσεστερ, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του με τη Γιουνάιτεντ, η οποία θα τον επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος έχει φροντίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο δύσκολο και αν (του) είναι αυτό, αλλά οι ενδείξεις ότι θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του είναι όλο και περισσότερες. Σε αντίθεση με την Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε ήδη τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε, γιατί η ομάδα δεν κυνηγάει κάτι μέχρι το τέλος της περιόδου, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη μάχη της τετράδας, ούσα μόλις έναν βαθμό μακριά από τη συμπολίτισσα Σίτι.

Ενας μεσίτης έχει αναλάβει να βρει το κατάλληλο σπίτι για τον Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους», αν και υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να ζητάει την έγγραφη δέσμευση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ώστε να αρχίσει να δουλεύει πάνω στην ομάδα της επόμενης περιόδου, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λουίς φαν Χάαλ θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν θα είμαι άνεργος την επόμενη σεζόν» αρκέστηκε να ξεκαθαρίσει πρόσφατα ο Πορτογάλος, ο οποίος αποτελεί τον διακαή, αν και όχι ανεκπλήρωτο, πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ θα τον ήθελε και πάλι στη Μαδρίτη και, σύμφωνα με τη «Mirror», θα του χτυπήσει την πόρτα αν η «βασίλισσα» αποτύχει να ανατρέψει το 0-2 από τη Βόλφσμπουργκ και αποκλειστεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μουρίνιο, σε παλαιότερες κρούσεις των Μαδριλένων, έχει ξεκαθαρίσει ότι για να συζητούσε το ενδεχόμενο της επιστροφής, θα έπρεπε να φύγουν από την ομάδα παίκτες όπως ο Σέρχιο Ράμος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οπως και να’ χει, η Γιουνάιτεντ παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά του και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα ανταμώσει σύντομα με τον… άσπονδο φίλο του Πεπ Γκουαρδιόλα, επόμενο προπονητή της συμπολίτισσας Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ