aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Θέλει Ζιρού η Μαρσέιγ! Έδωσε το «οκ» ο Βενγκέρ

Θέλει Ζιρού η Μαρσέιγ! Έδωσε το «οκ» ο Βενγκέρ

Στο τέλος της σεζόν ο Ολιβιέ Ζιρού φεύγει από την Αγγλία και την Αρσεναλ, για να επιστρέψει στη Γαλλία, όπου αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Το «Sky Sports» αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο σύλλογος της Μασσαλίας σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση 25 εκατ. ευρώ για να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «κανονιέρηδων» και να πείσει τον 31χρονο επιθετικό να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Να σημειωθεί πως έπειτα από την ανανέωση που υπέγραψε ο Γάλλος διεθνής φορ με τον λονδρέζικο σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο, το συμβόλαιο του εκπνέει τον Ιούνιο του 2020. Η Αρσεναλ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ζιρού, αφού πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 13 γκολ και 6 ασίστ.

Σύμφωνα με αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, αν γίνει αυτό (ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δώσει την έγκριση του), η ομάδα του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να διαθέσeι 24 εκατ. ευρώ για να πάρει από τη Μίλαν τον Κάρλος Μπάκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ