aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘέλει τον Κανσέλο η Μάντσεστερ Σίτι

Θέλει τον Κανσέλο η Μάντσεστερ Σίτι

Το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο στην Γιουβέντους είναι αβέβαιο, καθώς δεν είχε την επίδοση που περίμεναν στο Τορίνο. Επίσης ο Πορτογάλος μπακ, που μετρά 33 εμφανίσεις με οχτώ ασίστ και ένα γκολ με την «Γιούβε», δεν είχε τόσο καλή σχέση με τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Γι’ αυτό τον λόγο η Γιουβέντους που την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψε 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, αν βρει κάποια πρόταση που να καλύπτει τα οικονομικά της «θέλω» θα τον πουλήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου. Αβαντάζ όμως, έχει η Σίτι η οποία από την επόμενη σεζόν δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Ντανίλο που προορίζεται για την Ίντερ.

Επομένως, η προσθήκη ενός αξιόλογου δεξιού μπακ όπως του Κανσέλο είναι αναγκαία στο «Έτιχαντ», με την Μάντσεστερ Σίτι να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ