aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει στη Σίτι τον Μπελερίν

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να επιδεικνύει ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα για να εντάξει στο ενεργητικό της νέας του ομάδας τον Έκτορ Μπελερίν ο οποίος αγωνίζεται στην Άρσεναλ από το 2014.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μπελερίν μετρά 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κανονιέρηδες» και μέχρι στιγμής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης έχει 12 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Εξαιρετικά στοιχεία τα οποία διακατέχουν τον νεαρό αμυντικό είναι η ασύλληπτη του ταχύτητα ( η οποία μπορεί να συγκριθεί και με αθλητή στίβου), η σωστή του τεχνική όσον αφορά στον τρόπο που αμύνεται και μαρκάρει τον αντίπαλο καθώς και η δημιουργικότητα του στο δεξί και αριστερό άκρο, η οποία πολλές φορές καταλήγει σε επίτευξη τέρματος με τον ίδιο να δίνει τις ασίστ.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπελερίν αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπαρσελόνα, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν προπονητής των Καταλανών και έτσι ευελπιστεί να τον δει να μετακομίζει στον Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ