aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει Όξφορντ η Γιουνάιτεντ!

Δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ ο νεαρός ταλαντούχος μέσος, Ρίσι Όξφορντ.

Τα «σφυριά» έχουν κάνει πρόταση στον παίκτη για ανανέωση συμβολαίου, χωρίς να έχουν πάρει κάποια απάντηση, κάτι που ίσως και να δείχνει πως ο νεαρός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ποιος αγγλικός σύλλογος, όμως, έχει μπει σφήνα για να τον αποκτήσει; Μα φυσικά, η ομάδα που υπολογίζει περισσότερο από κάθε άλλη τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες! Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σκοπεύει να τον κάνει δικό της και να χτίσει πάνω του, όπως και στα άλλα ταλέντα που έχει στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» να καταθέσουν πρόταση στους Λονδρέζους μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μουρίνιο φέρεται να θέλει να αλλάξει την νοοτροπία που είχε να ποντάρει μόνο στους έμπειρους παίκτες και όχι στους ταλαντούχος, αφού ανανέωσε με τον Μπόρθγουϊκ-Τζάκσον και τον Ράσφορντ και τώρα προσπαθεί να αποκτήσει τον άσο της Γουέστ Χαμ.

Ο Όξφορντ είναι ο έβδομος νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα στατιστικό που δείχνει σίγουρα το πόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ