aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘέλει να κρατήσει τον Λακαζέτ η Άρσεναλ για ακόμη μία διετία

Θέλει να κρατήσει τον Λακαζέτ η Άρσεναλ για ακόμη μία διετία

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές για τον Αλεξάντερ Λακαζέτ, μιας και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για αποχώρηση του το καλοκαίρι, όποτε και λήγει το συμβόλαιό του, ωστόσο η αγωνιστική του κατάσταση και η επίδραση που διαδραματίζει στην Άρσεναλ, έχουν πείσει άπαντες πως εξακολουθεί να είναι σημαντικός.

Για τον λόγο αυτό ο Μικέλ Αρτέτα φαίνεται πως έχει εισηγηθεί την παραμονή του για την επόμενη διετία, και η Άρσεναλ σκοπεύει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, προτού ξεκινήσει κάθε συζήτηση περί ενδιαφέροντος κάποιου άλλου συλλόγου.

Στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν μοιάζει να αντιτίθεται ο Λακαζέτ, ο οποίος είναι ικανοποιημένος με την αξιοποίησή του, και θέτει ως προτεραιότητά του την παραμονή στην Premier League. Βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, με τον ρόλο του ως περιφερειακού επιθετικού να τον αφήνει απολύτως ικανοποιημένο, και όλα δείχνουν πως η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας είναι κοινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ