aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο στον Ρονάλντο ο Ράνγκνικ, απρόθυμος ο Μαγκουάιρ»

«Θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο στον Ρονάλντο ο Ράνγκνικ, απρόθυμος ο Μαγκουάιρ»

Ακόμα ένα ζήτημα ανοίγει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ραλφ Ράνγκνικ στην προσπάθειά του να αλλάξει το κλίμα και να ταρακουνήσει τα αποδυτήρια της ομάδας του, θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror», ο υπηρεσιακός προπονητής και οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάρι Μαγκουάιρ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι ώστε ο Γερμανός να τους μεταφέρει τη σκέψη του για την αλλαγή του αρχηγού, καθώς ο Άγγλος αμυντικός πραγματοποιεί μια κακή σεζόν, δεχόμενος αρκετά πυρά από την κριτική που ασκείται στη φετινή Γιουνάιτεντ και θέλει με αυτόν τον τρόπο να πάρει μέρος της πίεσης από πάνω του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χάρι Μαγκουάιρ παρουσιάστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς θεωρεί ότι δεν θα είναι μια προσωρινή απόφαση μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά μια μόνιμη απόφαση. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, ο Άγγλος αμυντικός νιώθει πλέον πολύ μειονεκτικά, καθώς η επιρροή του Κριστιάνο στα αποδυτήρια και ειδικότερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, τα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» φαντάζουν διαιρεμένα, καθώς αναγνωρίζουν την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια καταλυτική, αλλά θεωρούν ότι πρέπει να παραμείνουν και πιστοί στον αρχηγό τους.

Το ρεπορτάζ καταλήγει με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος έχει ζητήσει να στηριχθεί ο Μαγκουάιρ από τους παίκτες, αλλά πλέον έχει έρθει κι αυτός σε… άβολη θέση μετά την επιθυμία του Ράνγκνικ για αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ