aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘέλει να ανανεώσει με τη Λιντς ο Φίλιπς, φρένο σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Θέλει να ανανεώσει με τη Λιντς ο Φίλιπς, φρένο σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Ο Κάλβιν Φίλιπς αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας στην πορεία της εθνικής Αγγλίας μέχρι τον τελικό του Euro, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς για τα «τρία λιοντάρια» αλλά και την προσοχή κορυφαίων κλαμπ εντός συνόρων.

Η Λιντς καταβάλει από το καλοκαίρι τεράστια προσπάθεια για να κρατήσει τον «Yorkshire Pirlo» στο δυναμικό της και δημοσιεύματα από την Αγγλία δείχνουν πως εν τέλει δικαιώθηκε.

Όπως αναφέρουν τα μέσα στο Νησί, ο 26χρονος μέσος φέρεται πως αποκάλυψε στον ιδιοκτήτη των «παγωνιών» πως θέλει να ανανεώσει τη συμφωνία του με το σύλλογο και να παραμείνει κάτοικος Έλαντ Ρόουντ.

Όλα αυτά την ώρα που Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάτιεντ δίνουν μάχη για να κάνουν δικό τους τον Άγγλο διεθνή ενώ και η Άστον Βίλα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο, η στενή σχέση του Φίλιπς με την πόλη του Λιντς φαντάζει καλός οιωνός για να επέλθει σύντομα μία συμφωνία που θα ευνοήσει και τον ίδιο αλλά και την ομάδα που τον ανέδειξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ