aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΘέλει Μοράτα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Θέλει Μοράτα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Το μέλλον του Άλβαρο Μοράτα στη Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει δυσοίωνο, αφού βρίσκεται στην «σκιά» του Καρίμ Μπενζεμά, με αποτέλεσμα ο χρόνος του, σε σχέση με τον Γάλλο επιθετικό, να είναι περιορισμένος. Παρ’ όλα αυτά, σε 36 συμμετοχές την εφετινή σεζόν, ο Ισπανός στράικερ μετράει 17 γκολ και 4 ασίστ!

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τους «μερένγκες», αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Cadena SER», μεταξύ των μνηστήρων βρίσκεται κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού και συγκεκριμένα της εκπομπής «El Larguero» αναφέρει πως το προηγούμενο διάστημα ο Ζοζέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον 24χρονο άσο και του εξέφρασε τη θέλησή του να τον φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, η προσφορά είναι ιδιαίτερα δελεαστική, ενώ το γεγονός πως θα αποτελέσει το Νο.1 στην επίθεση των «Κόκκινων Διαβόλων», ύστερα κι απ’ τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη συγκεκριμένη πρόταση. Όσον αφορά στις οικονομικές αξιώσεις των Μαδριλένων, δεν πρόκειται να δεχθούν να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 40.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ