aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θα βγουν… μαχαίρια για Βαν Ντάικ

Ο Βαν Ντάικ πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά με τη Σάουθαμπτον και λογικό είναι να έχει βλέψεις για έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Ολλανδός βρίσκεται στους «Αγίους» από το 2015 και πλέον τα ηλικιακά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, καθώς φτάνοντας τα 25 χρόνια ζωής, είναι καιρός να κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας του.

Αυτό το «άλμα» διατίθεται να του προσφέρει η Ίντερ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. Ο αθλητικός διευθυντής των «Νερατζούρι», Πιέρ Αουσίλιο δήλωσε πως ο Βαν Ντάικ αποτελεί ξεκάθαρο στόχο της ομάδας προκειμένου να ενισχυθεί η άμυνα, το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να πληρώσει έως και 40 εκατομμύρια ευρώ, για να αποσπάσει την υπογραφή του και να «πείσει» τη Σάουθαμπτον να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Κάπου εδώ, όμως, έρχονται οι Τσέλσι και Λίβερπουλ να περιπλέξουν την υπόθεση. Οι δύο ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, όμως ακόμα δεν έχει μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση. Καλοκαίρι αποφάσεων λοιπόν για τον Βαν Ντάικ, που κατά πάσα πιθανότητα δε θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «Αγίους» (λήγει το 2022).

Η αγγλική ομάδα σκοπεύει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον 25χρονο αμυντικό, προκειμένου είτε να τον πείσει να γίνει ο μόνιμος αρχηγός για την επόμενη πενταετία, είτε να θέσει μεγαλύτερη ρήτρα ενόψει καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ