aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Θα μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον»

«Θα μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον»

Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, ωστόσο ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπος με την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένει πως ο Πορτογάλος σταρ θα πιέσει το Γενάρη για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ομάδα Champions League. Παρόλα αυτά, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» επικρατεί μια σιγουριά πως Ρονάλντο θα παραμείνει κάτοικος Αγγλίας, κυρίως λόγω της ανυπαρξίας σοβαρού ενδιαφέροντος από ομάδες τέτοιου επιπέδου προς το πρόσωπο του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το καλοκαίρι, όταν ο Ρονάλντο είχε επιχειρήσει να αποχωρήσει, η μόνη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Γιουνάιτεντ προερχόταν από τη Σαουδική Αραβία, με καμία ομάδα επιπέδου Champions League να μην εκδηλώνει ενδιαφέρον. Κάτι που στο Μάντσεστερ δεν αναμένουν να αλλάξει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που διανύει ο Πορτογάλος στη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ σε 9 εμφανίσεις, και φαίνεται να έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Έρικ τεν Χαγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ