aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τεράστια μετεγγραφή

Tο όνομα του πιθανώς δεν λέει τίποτα, παρά μόνο στους απόλυτους μύστες του ποδοσφαίρου, ωστόσο η Άρσεναλ έκανε μία σπουδαία μετεγγραφή, κάτι που θα φανεί στην πορεία του χρόνου.

Τα τελευταία 10 χρόνια ο Σβεν Μίσλιντατ από την θέση του διευθυντή scouting της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αυτός που φρόντισε να γεμίζει με ταλέντο τους Βεστφαλούς, που πάντα είχαν εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας στις μετεγγραφές τους, που συνήθως ήταν χαμηλού κόστους.

Έχοντας στο βιογραφικό του την ανακάλυψη λαχείων όπως οι Λεβαντόφσκι, Καγκάβα, Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ και πολλών άλλων, ο 45χρονος Γερμανός αφήνει την Ντόρτμουντ μετά από 8 χρόνια και αναλαμβάνει την θέση του chief scout στην Άρσεναλ, μετά την αποχώρηση του Στιβ Ρόουλι, ο οποίος είχε το πόστο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Αρσέν Βενγκέρ του «κανονιέρηδες».

Την είδηση επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μίχαελ Τσορκ να εύχεται τα καλύτερα στον άνθρωπο που συνέβαλλε στην αλματώδη ανάπτυξη της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ