aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤεν Χαγκ: «Δεν πειθαρχούμε στους κανόνες και διασυρόμαστε. Αυτό συνέβη σήμερα»

Τεν Χαγκ: «Δεν πειθαρχούμε στους κανόνες και διασυρόμαστε. Αυτό συνέβη σήμερα»

Δηλώσεις μετά τη συντριβή της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, εκφράζοντας τη μεγάλη του απογοήτευση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ».

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν πειθάρχησε στους κανόνες, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μην χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Γιουνάιτεντ:

«Είναι απλό. Έλλειψη πίστης. Όταν δεν πιστεύεις στο γήπεδο, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις αγώνες. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν πειθαρχούμε στους κανόνες και διασυρόμαστε. Αυτό συνέβη σήμερα».

«Για μένα ήταν έκπληξη. Δεν είχαμε το πάνω χέρι, δεν ήμασταν γενναίοι στην μπάλα και υπήρχαν χώροι για να παίξουμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν στη Σίτι, αλλά δεν έχει να κάνει με τη Σίτι. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Είχε να κάνει με την πίστη μας ατομικά και ως ομάδα».

«Από το πρώτο λεπτό το αισθάνθηκα και στο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και αλλάξαμε συμπεριφορά. Είδαμε διαφορετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ανάπαυλα και σκοράραμε, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες. Ήμασταν πιο γενναίοι στην μπάλα, πατήσαμε στο γήπεδο του αντιπάλου και σκοράραμε τρεις φορές».

«Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ τα θετικά. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας, τους εαυτούς μας και είμαστε απογοητευμένοι».

Για το ότι δεν χρησιμοποίησε τον Ρονάλντο: «Δεν τον έβαλα από σεβασμό στη μεγάλη καριέρα του».

Για το ότι ο Έρικσεν μάρκαρε τον Χάαλαντ στα κόρνερ: «Προφανώς δεν ήταν αυτή η εντολή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ