aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤέλος οι διακοπές, μέρες εξελίξεων με Πογκμπά

Τέλος οι διακοπές, μέρες εξελίξεων με Πογκμπά

Δεδομένη παρουσιάζεται η προφορική συμφωνία της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πολ Πογκμπά να ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του άδεια και να ετοιμάζεται για καθοριστικές μέρες για το μέλλον του.

Το «SkySports», αναφέρει πως πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει αργά το βράδυ της Κυριακής, παρουσίαζαν την προφορική συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων συλλόγων ως δεδομένη αυτή τη στιγμή, ενώ άμεσα θα υπάρχει οριστικοποίηση και των προσωπικών όρων που θα συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο του Πογκμπά με τους «κόκκινους διαβόλους».

Αυτό που φέρεται να καθυστερεί το ταξίδι του Γάλλου χαφ στο Μάντσεστερ και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι ορισμένες λεπτομέρειες αλλά και το ποσό που θα λάβει ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αφού το συγκεκριμένο σκέλος της υπόθεσης φέρεται να μην έχει κλείσει, σε αντίθεση με όσα τόνιζε ο διεθνής Τύπος τις προηγούμενες μέρες.

Πάντως, από την Κυριακή, ο Πογκμπά έχει ολοκληρώσει πλέον τις καλοκαιρινές του διακοπές, τις οποίες πέρασε σε Μαϊάμι και Λος Άντζελες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ