aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤέλος καλό, όλα καλά για τον Ομπαμεγιάνγκ: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ομπαμεγιάνγκ: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος άφησε την Γκαμπόν, επέστρεψε στο Βόρειο Λονδίνο για τις απαιτούμενες εξετάσεις στην καρδιά του και πλέον άπαντες μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είναι καλά, με ανάρτησή του ενημέρωση πως τα προβλήματα λύθηκαν και πλέον όλοι αναμένουμε την εξέλιξη της «τιμωρίας» του από την Άρσεναλ. Θα ενταχθεί και πάλι στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα ή το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ για δανεισμό θα ευδοκιμήσει και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα αποχωρήσει. Τίποτα δεν είναι προς το παρόν δεδομένο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλά… Η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό το επιβεβαιώνει:

«Γεια σας, επέστρεψα στο Λονδίνο για επιπλέον εξετάσεις και είμαι πολύ χαρούμενος να πω πως η καρδιά μου είναι καλά και πως είμαι απόλυτα υγιής. Σας εκτιμώ όλους για τα μηνύματά σας και είμαι έτοιμος να επιστρέψω»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ