aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελειώνει του Κούμαν στην Έβερτον

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Έβερτον και Ρόναλντ Κούμαν όπως αναφέρει το «BBC Sports».

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον είναι ο Ρόναλντ Κούμαν σύμφωνα με δημοσιεύματα του «BBC Sports». Τα «ζαχαρωτά» φέρεται πως συμφώνησαν με την διοίκηση της Σαουθάμπτον, κοντά στα 6,5 εκατ. λίρες.

Η Έβερτον απέλυσε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ λίγο πριν το τέλος της σεζόν καθώς ο Ισπανός δεν κατάφερε να βγάλει την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είχε υποσχεθεί στη διοίκηση.

Ο Κούμαν, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές αυτή τη περίοδο, θα πάρει μαζί του κάποια μέλη από το τεχνικό επιτελείο της Σαουθάμπτον ενώ όπως όλα δείχνουν η διοίκηση της Έβερτον θα του δώσουν ένα τεράστιο μπάτζετ έτσι ώστε να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες του νησιού.

Τέλος το ενδιαφέρον για την Έβερτον στρέφεται στις περιπτώσεις των Λουκάκου και Στόουνς καθώς με την έλευση του Κούμαν ίσως θελήσουν να παραμείνουν στο «Γκούντισον» αν ο Ολλανδός προπονητής τους πείσει με τα πλάνα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ