aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤα «σκάει» για τον Νέλσον της Γαλατάσαραι η Τότεναμ

Τα «σκάει» για τον Νέλσον της Γαλατάσαραι η Τότεναμ

Mπορεί η Τότεναμ να μην έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε για την τεχνική ηγεσία, όμως η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της τουρκικής Fanatik αναφέρει ότι τα «σπιρούνια» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δανού κεντρικού αμυντικού της Γαλατάσαραϊ, Βίκτορ Νέλσον, ο οποίος τη φετινή σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι ακόμη πιο έντονο, αφού οι ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου, είχαν συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη καταθέτοντας προσφορά 25 εκατ. ευρώ προς τη Γαλατά για το επόμενο καλοκαίρι, παίρνοντας το «πράσινο» φως!

Η τουρκική ομάδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα καρπωθεί, ώστε να καλύψει τα συμβόλαια των Ικάρντι, Τορέιρα και Ράσιτσα ενώ θα κινηθεί και για «δυνατές» μεταγραφές από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε ότι ο Νέλσον ενσωματώθηκε την Γαλατάσαραι το 2021 όπου και αγωνίζεται μέχρι και σήμερα καταγράφοντας σπουδαίες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ και μία ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ