aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤα hot ονόματα που ψάχνουν νέα ποδοσφαιρική στέγη

Τα hot ονόματα που ψάχνουν νέα ποδοσφαιρική στέγη

Πρώτη Γενάρη σήμερα και αρχίζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος με παίκτες να θέλουν να φύγουν από την ομάδα τους είτε επειδή δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, είτε επειδή το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος τους θέλει χρήματα.

Ο Αντριέν Ραμπιό δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί και… τιμωρήθηκε αφού τέθηκε εκτός πλάνων του προπονητή του. Ενας πιθανός προορισμός είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο Μεζούτ Οζίλ μπορεί να γίνει ανταλλαγή στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ίσκο, καθώς αμφότεροι δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα των ομάδων τους.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει μόλις μια συμμετοχή στην Τσέλσι του Σάρι και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Η Μίλαν και η Μονακό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Στο Λονδίνο φορώντας τα μπλε μπορεί να πάει ο αγαπημένος του Σάρι, ο Γκονζάλο Ιγουαϊν ως δανεικός από τη Μίλαν.

Ο Ντένις Σουάρες δεν βρίσκει θέση στην Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ είναι ένας πιθανός προορισμός, ενώ ο Αλμπέρτο Μορένο βρίσκεται συνέχεια στον πάγκο της Λίβερπουλ λόγω του Άντι Ρόμπερτσον και κοιτάζει αλλού το μέλλον του.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο Μονακό και είτε θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε της Ρίβερ Πλέιτ με τεράστιο ενδιαφέρον να δείχνει και η Γαλατασαράι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ