aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤα... γύρισε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Elon Musk: «Δεν αγοράζω καμία ομάδα»

Τα… γύρισε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Elon Musk: «Δεν αγοράζω καμία ομάδα»

Για λίγες ώρες μόνο κράτησε η όποια αγωνία των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με το ενδιαφέρον του Elon Musk για την αγορά του συλλόγου. Βλέπετε, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έσπευσε να εξηγήσει κάτω από τη δημοσίευσή του στο Twitter πως επρόκειτο περί αστείου, απαντώντας σε χρήστη που τον ρώτησε αν μιλά σοβαρά πως «όχι, είναι ένα παλιό αστείο στο Twitter, δεν αγοράζω καμία ομάδα».

Ο μεγιστάνας και CEO των Tesla και SpaceX είχε γράψει νωρίτερα πως θα αγοράσει τους «κόκκινους διαβόλους», οι οπαδοί των οποίων θέλουν να αποχωρήσει η οικογένεια Γκλέιζερ από την ιδιοκτησία της ομάδας.

Με περιουσία γύρω στα 265 δισεκατομμύρια δολάρια πάντως, ο Musk θα μπορούσε, πιθανότατα, να αγοράσει μπόλικες ομάδες αν ποτέ το πάρει απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ