aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤα γκολ του Χάαλαντ και η πρόβλεψη που μπορεί να γίνει... προφητεία

Τα γκολ του Χάαλαντ και η πρόβλεψη που μπορεί να γίνει… προφητεία

Κρίνοντας από τους ρυθμούς με τους οποίους σκοράρει ο άσος της Σίτι, η δήλωση του Όουεν δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολική καθώς υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίπου οκτώ σεζόν για να πιάσει τον θρύλο της Νιούκαστλ.

Σε περίπτωση που ο Χάαλαντ μείνει στο Νησί μέχρι τα 30 του χρόνια του θα ήταν αρκετά πιθανό ο πρώην σούπερ σταρ που έπαιξε σε Λίβερπουλ, Ρεάλ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πέσει μέσα στην πρόβλεψή του.

Όμως, μια πολυετής παρουσία του Χάαλαντ στην Αγγλία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις φιλοδοξίες του πατέρα του, Αλφ Ίνγκε που θα ήθελε να τον δει να πηγαίνει και στα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, έπειτα από Bundesliga και Premier League.

Ο… εξωπραγματικός Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει τις μαγικές εμφανίσεις καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και απέναντι στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ πέτυχε με άνεση ακόμα ένα χατ-τρικ, τρίτο για φέτος σε 8 παιχνίδια!

Αυτή είναι μια επίδοση που τον φέρνει πρώτο στη λίστα που αφορά τα ματς που χρειάστηκε ποτέ ένας ποδοσφαιριστής της Premier League για να φτάσει τα τρία χατ-τρικ, ξεπερνώντας έτσι «ιερά τέρατα» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, χρειάστηκε έξι ολόκληρες σεζόν για να φτάσει αυτό το νούμερο, ενώ ο Νορβηγός μόλις μερικές εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ