aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤα... έσκασε για Βέρνερ η Τσέλσι, μόνο η Λίβερπουλ «χαλάσει» τη μετεγγραφή!

Τα… έσκασε για Βέρνερ η Τσέλσι, μόνο η Λίβερπουλ «χαλάσει» τη μετεγγραφή!

Έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» εμφανίζεται η Τσέλσι! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος Κέβιν Πάλμερ, οι Λονδρέζοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ στην Λειψία για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ.

Αυτό σημαίνει πως η Τσέλσι καλύπτει τη ρήτρα που έχει τοποθετήσει ο γερμανικός σύλλογος για την αποδέσμευση του 24χρονου φορ και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να ντυθεί στα «μπλε». Επειδή, όμως, η αρχική του επιθυμία φαίνεται πως ήταν σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας να καταλήξει στην Λίβερπουλ και στην «αγκαλιά» του Γιούργκεν Κλοπ, η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι «κόκκινοι» φαίνεται πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να «χαλάσει» την μεταγραφή, εφόσον καταθέσουν ισόποση πρόταση και ο Βέρνερ επιλέξει να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ