aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤα είδε όλα, αλλά είδε και πρόκριση η Γιουνάιτεντ! (vid)

Τα είδε όλα, αλλά είδε και πρόκριση η Γιουνάιτεντ! (vid)

Αν περιμένει κάποιος από τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει ποδόσφαιρο και να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, τότε θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή.

Έως τότε, το ζητούμενο για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι τα αποτελέσματα και στο πλαίσιο αυτό, κατάφερε να καταβάλλει τη σθεναρή αντίσταση της Άστον Βίλα και να επικρατήσει 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κόκκινοι διάβολοι» προκρίθηκαν στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη Μίντλεσμπρο από την Championship.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν σε ακόμα ένα ματς ο Σκοτ ΜακΤόμινι, που στο 8’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από μία σέντρα ακριβείας του παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, Φρεντ, με τον Μαρτίνες να πραγματοποιεί μια άστοχη έξοδο.

Μετά το πρώτο ημίχρονο ανωτερότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακολούθησε η απόλυτη ανωτερότητα της Άστον Βίλα στο δεύτερο ημίχρονο, που βρήκε δύο φορές δίχτυα, αλλά είδε ισάριθμες φορές τον VAR να παρεμβαίνει και να μην κατακυρώνει τα γκολ του Γουότκινς, αμφότερες για περίπτωση οφσάιντ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ