aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣυζητήσεις Άρσεναλ - Νάπολι για Οσπίνα

Συζητήσεις Άρσεναλ – Νάπολι για Οσπίνα

Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, έπειτα από τον τραυματισμό στην προπόνηση του Άλεξ Μερέτ, ο οποίος έσπασε το χέρι του έξι μέρες έπειτα από την απόκτησή του από τους «Ναπολιτάνους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι δύο σύλλογοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει στον δανεισμό του Οσπίνα για έναν χρόνο, με την Νάπολι να έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Ο 29χρονος Κολομβιανός τερματοφύλακας δείχνει να διαθέτει τα στοιχεία που αναζητά ο νέος τεχνικός της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, μέχρι την επάνοδο του Μερέτ και ταυτόχρονα να αυξήσει τον ανταγωνισμό στη θέση για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα για την κακή του απόδοση στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Η Άρσεναλ εμφανίζεται θετική στην παραχώρησή του, καθώς για βασικό της τερματοφύλακα προορίζει τον Μπερντ Λένο ενώ για αναπληρωματικό έχει τον Πετρ Τσεχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ