aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣυνελήφθησαν 11 άτομα για ρατσιστική επίθεση στους Ράσφορντ, Σάντσο και Σακά

Συνελήφθησαν 11 άτομα για ρατσιστική επίθεση στους Ράσφορντ, Σάντσο και Σακά

Σε 11 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, έπειτα από τη διερεύνηση των ρατσιστικών επιθέσεων στους Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο και Μπουκαγιό Σακά στα social media μετά τον τελικό του EURO 2020.

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις βρετανικές Αρχές σχετικά με τα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων στα social media εις βάρος των τριών ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας μετά τον τελικό του EURO 2020.
Η απογοήτευση των φιλάθλων των “τριών λιονταριών” που είδαν το βαρύτιμο τρόπαιο να χάνεται μέσα από τα χέρια τους πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων. Οι Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο και Μπουκαγιό Σακά, που ήταν και οι τρείς παίκτες που αστόχησαν από τα 11 βήματα στη διαδικασία των πέναλτι, δέχθηκαν πάνω τους ολόκληρο το ποδοσφαιρικό “ανάθεμα”.
Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές είδαν τους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media να κατακλύζονται από πλήθος μηνυμάτων με υβριστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ