aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣυναγερμός στην Λίβερπουλ: Θετικοί στον κορωνοϊό Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Τζόουνς

Συναγερμός στην Λίβερπουλ: Θετικοί στον κορωνοϊό Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Τζόουνς

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα ετούτη την στιγμή στην Premier League. Σε λίγα λεπτά η Λίβερπουλ συναντά τη Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και πριν λίγο ανακοίνωσε πως οι Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Τζόουνς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Αυτό σημαίνει πως θα δεν θα αγωνιστούν σήμερα, με την επιστροφή τους να μην είναι γνωστή, καθώς τίποτα δεν θεωρείται αυτή την στιγμή δεδομένο για την… επόμενη ημέρα της Premier League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Οι τρεις παίκτες βρίσκονται πλέον σε απομόνωση. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρο το σύνολο των Reds, συμπεριλαμβανομένων όλων των παικτών και του προσωπικού, δοκιμάστηκε ξανά για COVID-19 σήμερα χωρίς να ανιχνευθούν άλλα θετικά κρούσματα.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Άνφιλντ τις νέες απαιτήσεις εισόδου και τα πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ