aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συμφώνησε με Κούμαν η Έβερτον!

Τον διάδοχο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (απολύθηκε τον περασμένο μήνα) βρήκαν οι άνθρωποι της Έβερτον.  Όπως αποκάλυψε η «Daily Mail», η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου συναντήθηκε με τον Ρόναλντ Κούμαν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, με την πρόσληψη του Ολλανδού να αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ο 53χρονος τεχνικός αποχωρεί έτσι από την Σαουθάμπτον μετά από δύο χρόνια στην τεχνική της ηγεσία, με τα «ζαχαρωτά» μάλιστα να πρέπει να πληρώσουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «αγίους», ήτοι 4.5 εκατ. ευρώ.

Ο νέος Αγγλοιρανός ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσχίρι, δεν δείχνει μάλιστα να φείδεται χρημάτων και είναι πρόθυμος να διαθέσει αρκετά χρήματα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε αυτή να επανέλθει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κούμαν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός σε Ολλανδία και Μπαρτσελόνα, το 2000 ανέλαβε την Φίτεσε, ενώ ακολούθησαν Άγιαξ, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν, Βαλένθια, Άλκμααρ, Φέγιενορντ και εσχάτως η Σαουθάμπτον (91 ματς, 44 νίκες, 17 ισοπαλίες, 30 ήττες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ