aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣυμφωνία της Premier League με τις ΗΠΑ για τα τηλεοπτικά ύψους 2 δισεκατ. ευρώ!

Συμφωνία της Premier League με τις ΗΠΑ για τα τηλεοπτικά ύψους 2 δισεκατ. ευρώ!

Deal που θα της αποφέρει ανυπολόγιστα πλούτη κατάφερε να ολοκληρώσει η Premier League, η οποία σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει περίτρανα πως είναι η «βασίλισσα» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Πως αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μετά την επισημοποίηση της συμφωνία με το αμερικανικό δίκτυο NBC για την μετάδοση των αγώνων της που θα της αποφέρει το εκκωφαντικό ποσό των δυο δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάθος εξαετίας!

Αρχής γενομένης από το 2022 η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι το 2028, με τις ΗΠΑ να βλέπουν πλέον για καιρό όλα τα αστέρια της Αγγλία μπροστά στις οθόνες τους και τη Λίγκα να κολυμπάει σε… λίμνη από χρυσάφι.

Η εν λόγω συμφωνία παίρνει ακόμα πιο εντυπωσιακές διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις πριν από έξι χρόνια η Premier είχε κλείσει συμφωνία για τα τηλεοπτικά με τις ΗΠΑ στη… μισή τιμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ