aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣύλληψη οπαδού της Γουέστ Χαμ για τα αντισημητικά συνθήματα (vid)

Σύλληψη οπαδού της Γουέστ Χαμ για τα αντισημητικά συνθήματα (vid)

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο Βέλγιο απέναντι στη Γκενγκ όμως κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φίλοι των «σφυριών» που ακολούθησαν την ομάδα, απογοήτευσαν το σύλλογο με τη συμπεριφορά τους μετά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει τους φίλους του αγγλικού συλλόγου να τραγουδούν ντροπιαστικά αντισημητικά συνθήματα κατά ενός Εβραίου, με την αστυνομία να ερευνά το θέμα. Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν ήδη στη σύλληψη ενός 55χρονου που κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση ενώ οι έρευνες αναμένεται αν συνεχιστούν μέχρι να βρεθούν οι υπαίτιοι του ντροπιαστικού γεγονότος.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, καταδίκασε το περιστατικό ενώ τόνισε πως «δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις στο σύλλογό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ