aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Στοπ» στις φήμες ανταλλαγής Εμπαπέ-Στέρλινγκ από τον Γκουαρντιόλα!

«Στοπ» στις φήμες ανταλλαγής Εμπαπέ-Στέρλινγκ από τον Γκουαρντιόλα!

Τέλος στις φήμες που θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ, έβαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα αναφερόταν πως οι «πολίτες» θα επιχειρήσουν να κάνουν ανταλλαγή τον Κίλιαν Εμπαπέ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο Καταλανός προπονητής.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την ομάδα του Μάντσεστερ, με την οποία ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Το ενδιαφέρον μας για το Εμπαπέ δεν ισχύει. Η Σίτι δεν θα δώσει τα χρήματα που θέλει ο Κίλιαν Εμπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζω πως η Παρί δεν θέλει να τον πουλήσει. Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες. Δεν θα ανταλλάξουμε τον Στέρλινγκ ή κάποιων από τους κορυφαίους παίκτες που έχει η ομάδα μας».

Στην συνέχεια πέταξε και ένα «καρφί» προς του δημοσιογράφους, λέγοντας:  «Πρέπει να σέβονται περισσότερο του παίκτες μου, αλλά και τους παίκτες των άλλων ομάδων».

Η απρόσμενη ήττα από την Λιόν(1-2), εντός έδρας, την πρώτη αγωνιστική του Champions League, έφερε σε δύσκολη θέση την Μάντσεστερ Σίτι, που καλείται να κερδίσει όλα τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου της, για να περάσει ως πρώτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει κατακτήσει δύο φορές την διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ