aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον τελικό από τα… αποδυτήρια η Σίτι

Στον τελικό από τα… αποδυτήρια η Σίτι

«Καθάρισε» και φουλ για έναν ακόμη τίτλο η Σίτι.

Οι «Πολίτες» επικράτησαν 1-0 της Μπράιτον στο «Wembley» και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup (18/05), όπου θα είναι και πάλι ξεκάθαρο φαβορί, καθώς θα συναντήσει μια εκ των Γουότφορντ και Γουλβς που κοντράρονται την Κυριακή (18:00).

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε πολύ δυνατά και η Μπράιτον δεν μπόρεσε αποφύγει ένα γρήγορο (εις βάρος της) γκολ. Ο Ντε Μπρόινε έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Ζεσούς με κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ λίγα λεπτά μετά τη σέντρα.

Ωστόσο, τουλάχιστον, δεν είχε… μπόρα για την ομάδα του Χάγκτον, καθώς δεν εκτός από κάποια μικρά διαστήματα όπου πίεσε πολύ, δεν κινήθηκε και στα δικά της στάνταρ η Σίτι. Προφανώς κράτησε δυνάμεις και για το ματς της Τρίτης κόντρα στην Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League. Ουσιαστικά, όμως, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και από σχετικά νωρίς (παρά το ρευστό 1-0) οι δύο ομάδες αποδέχθηκαν τη… μοίρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ