aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτο… ρελαντί πέρασε από το Σουίντον η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Στο… ρελαντί πέρασε από το Σουίντον η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Τι κι αν παρατάχθηκε με αρκετές «ρεζέρβες» στη σύνθεσή της… Τι κι αν δεν είχε τον -θετικό στον κορωνοϊό- Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο…

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και πέρασε από την έδρα της Σουίντον (1-4) για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

Οι «πολίτες» ανέλαβαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14’, με τον ταλαντούχο Πάλμερ να πραγματοποιεί εξαιρετική ατομική ενέργεια και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 28’, οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε λάθος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε δεόντως η Σίτι, η οποία έφτασε στο 0-2, με τον Ζεσούς να πλασάρει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η υπεροχή των πρωτοπόρων της Premier League συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Γκιουντογάν να γράφει το 0-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 59’, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Ζεσούς αστόχησε σε πέναλτι.

Στο 78’, ο ΜακΚίρντι νίκησε από κοντά τον Στέφεν και πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Σουίντον (1-3), η οποία αγωνίζεται στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η… τάξη αποκαταστάθηκε στο 82’, με τον Πάλμερ να πετυχαίνει καταπληκτικό τέρμα με το αριστερό μέσα από την περιοχή και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ