aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέιν

Στο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέιν

Πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο φορ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά. Βεβαίως, ο 19χρονος Νορβηγός δεν είναι μία απλή περίπτωση και γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του αρχηγού της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους «πετεινούς» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως δεν θα τον άφηνε αδιάφορο να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo.

Πάντως, εν μέσω κορωνοϊού και με την κατάσταση να είναι ρευστή, η διοίκηση της Τότεναμ έχει «παγώσει» όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Στο παρελθόν, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούσε 350 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν! Βεβαίως, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς και το ποδόσφαιρο μπαίνει σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ένα πιθανό σενάριο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι οι «μερένχες» να συμπεριλάβουν στην πρόταση που θα κάνουν για τον 26χρονο άσο και έμψυχα ανταλλάγματα, με τα ονόματα του Γκάρεθ Μπέιλ και του Χάμες Ροντρίγκες να πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ