aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣτο... παιχνίδι για τον Σάντσο και η Λίβερπουλ

Στο… παιχνίδι για τον Σάντσο και η Λίβερπουλ

Το όνομα του Τζέιντον Σάντσο, είναι ένα από τα πιο καυτά, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και όπως είναι λογικό αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με την «Independent», ο Τζέιντον Σάντσο είναι στο μπλοκάκι των «Reds», προκειμένου να καταφέρουν να αρπάξουν τον Αγγλο άσο της Ντόρτμουντ. Ωστόσο, στο παιχνίδι δεν είναι μόνο η Λίβερπουλ, καθώς και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν δηλώσει πως θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους, τον Σάντσο.

Η μεταγραφή του αγγίζει τις 80 εκ. λίρες και όπως συνεχίζει το δημοσίευμα η Λίβερπουλ αδυνατεί αυτή την περίοδο να καταβάλει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, για να τον φέρει στο «Ανφιλντ». Ωστόσο, μετά το «ναυάγιο» με τον Τίμο Βέρνερ, η διοίκηση της ομάδας, είναι αποφασισμένη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να τον αποκτήσει και να κάνει ένα «δώρο» στον Γιούργκεν Κλοπ.

Φυσικά, στο κυνήγι της μεταγραφής του δεν είναι μόνοι οι δύο ομάδες του Νησιού, καθώς και η Ρεάλ επιθυμεί τον Τζέιντον Σάντσο. Οπως και να ‘χει ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «Βεστφαλών» βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων και διανύει μόλις το 20ο έτος της ηλικίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ