aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Στο μάτι της Γιουνάιτεντ Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά»

«Στο μάτι της Γιουνάιτεντ Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά»

Την προσοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχουν τραβήξει οι Μαντί και Αγκιμπού Καμάρα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «Fichajes», όχι μόνο βρίσκονται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά οι σκάουτερς του Σόσκιερ τους παρακολουθούν συνεχώς.

«Η Γιουνάιτεντ έχει στείλει σκάουτ στην Ελλάδα για να αξιολογήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν θαμπώσει με την απόδοσή τους τους οπαδούς. Οι συνεργάτες του Σόλσκιερ έχουν σημειώσει δύο νέα ονόματα στη λίστα τους, τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά και θέλουν να πετύχουν ό,τι και η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δίνει κάποια έξτρα στοιχεία για τους παίκτες, ενώ βάζει στο παιχνίδι και άλλες ομάδες. «Παίκτες με χαμηλότερο κόστος, οι οποίοι με το κατάλληλο πλαίσιο και τον χρόνο προσαρμογής θα μπορούσαν να αναπτυχθούν πολύ. Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά έχουν αρκετούς μνηστήρες τους τελευταίους μήνες, όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ